Annons

Diadrom vände till röda siffror

Diadrom Holding, som levererar produkter och tjänster inom diagnostik av Autotech, redovisar ett rörelseresultat på -1,4 miljoner kronor (+2,1) i det andra kvartalet. Det ligger inom det preliminära intervall som bolaget släppte den 6 juli.

Omsättningen låg på 7,5 miljoner kronor (16,8).

Diadrom förutser en fortsatt avvaktande efterfrågan under andra halvåret 2020 och resultatet för dessa kvartal förväntas bli lägre jämfört med motsvarande period 2019.

”Den globala avmattningen inom fordonsindustrin i spåren av Covid-19-pandemin fortgick in i andra kvartalet med en kraftig inbromsning i efterfrågan på konsulttjänster hos bolagets huvudkunder. Dessutom var efterfrågan på nya produktrelaterade projekt och licensaffärer avvaktande”, skriver vd Carl Johan Andersson i vd-ordet i rapporten.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?