Annons

Di växlar upp bevakningen i USA

”Få uppgifter känns viktigare än att försöka förstå och granska vad dessa företag gör, och vilka människor och värderingar som driver dem”.
Så formulerade Andreas Cervenka själv sitt uppdrag när Di i våras presenterade honom som ny medarbetare.

Företagen han syftar på är bland andra Google, Facebook, Apple – några av världens högst värderade börsbolag och tillika digitaliseringens fixstjärnor. Hans uppdrag är att skildra makten, pengarna och personerna som gör Silicon Valley till världens just nu mest mytomspunna hot spot. Nu publicerar vi hans premiärreportage.

I och med sitt uppdrag stärker han också Di:s bevakning av hur USA, dess företag och dess ekonomi påverkar resten av världen. Tillsammans med Peter Fellman, Di:s korrespondent i New York, och Miriam Olsson Jeffery på Di Digital, även hon baserad i Silicon Valley, har Di nu Sveriges mest ambitiösa ekonomijournalistiska täckning av USA. Vi tar därmed ytterligare ett steg i vår övergripande ambition att leverera unik läsning och affärsnytta till våra läsare, användare och tittare.

Följ oss och våra korrespondenters berättelser, nyhetsrapporter och analyser på alla våra olika plattformar: i  papperstidningen, digitalt på Di.se och på Di TV. Det här blir spännande!


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?