Annons

Di lanserar omvärldsbevakare: ”Ett måste för ekonomiintresserade”

Sveriges bästa utrikesjournalistik för ekonominyheter läser du i Dagens industri. 

Nu växlar vi upp ytterligare och lanserar tjänsten Di Omvärld.

”Den är ett måste för ekonomiintresserade läsare”, säger Di:s utrikesredaktör Carl Thulin. 

Tysklands förbundskansler Angela Merkel.
Tysklands förbundskansler Angela Merkel.Foto:Wolfgang Kumm

För Dagens industri har utrikesjournalistiken alltid haft en central del i tidningens rapportering. Varje dag kan Di-läsarna ta del av analyser, nyheter och kommentarer om internationella händelser. 

”Våra korrespondenter rapporterar från bland annat Nordamerika, Asien och Sydamerika”, säger Carl Thulin. 

På di.se får läsarna också ett liveuppdaterat flöde av internationella marknadsnyheter - helt kostnadsfritt.  

Och nu växlar Dagens industri upp sin utrikesbevakning ytterligare genom att lansera tjänsten Di Omvärld.

Med tjänsten serveras läsarna internationella affärsnyheter, avslöjanden, analyser och intervjuer som inte alltid dyker upp i det dagliga nyhetsflödet. Urvalet av nyheterna görs av Di:s erfarna utrikesredaktion.

”Di Omvärld kommer att leverera utrikesnyheter som ekonomiintresserade läsare måste ha koll på. Vi scannar helt enkelt av omvärlden åt läsarna och berättar kort och koncist vad som är hetast i utländska medier”, säger Carl Thulin. 

Det går att prenumerera på Di Omvärld som ett nyhetsbrev. Då får du varje vardag en sammanställning med internationella affärsnyheter direkt till din mejlkorg. Det går också att läsa sammanställningarna på di.se varje dag. 

Det enda du behöver göra för att få tillgång till Di Omvärld är att registrera din mejladress på di.se. 

”Vi vet att våra läsare uppskattar vår breda bevakning från utlandet. Med Di Omvärld kommer vi också kunna ge läsarna en överblick av vad som skrivs i andra stora affärsmedier runt om i världen”, säger Carl Thulin.

Vad är enligt dig den viktigaste internationella händelsen att ha koll på i höst? 

”Presidentvalet i USA. Utgången kommer att påverka även omvärlden och det är i Di:s alla kanaler som ekonomiintresserade läsare, tittare och lyssnare kommer att få den bästa bevakningen.”

Di Omvärld har premiär på måndag den 31 augusti. 

 

 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?