1515

De vände trenden – nu blomstrar charkmarknaden

Med anor från 1930-talet har Trångsviken chark upplevt många dalar och toppar. 

Efter både uppköp och sedan konkurs 2015 gick två tidigare anställa tillbaka in bolaget tillsammans med en lokal investerare.

Volymen. Delägarna Lars Persson och Marcus Färnström har aldrig producerat och sålt så mycket Trångsvikenkorv som nu
Volymen. Delägarna Lars Persson och Marcus Färnström har aldrig producerat och sålt så mycket Trångsvikenkorv som nuFoto:Håkan Wike
Rimmning. Lars Persson putsar och rimmar fläsksidorna innan rökning
Rimmning. Lars Persson putsar och rimmar fläsksidorna innan rökningFoto:Håkan Wike

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?