De utmanar eliten med smalt mode

Med en progressiv look och ett konstnärligt uttryck vill svenska L’Homme Rouge få modebranschen att ifrågasätta bilden av den moderna mannen.

På tisdagen har modemärket chans att ta hem samma pris som Yves Saint Laurent, när man tävlar i International Woolmark Prize.

I CELEBERT SÄLLSKAP. International Woolmark Prize har tidigare vunnits av Yves Saint Laurent och Karl Lagerfeld. Om L’Homme Rouge, med Jonatan Härngren, Axel Trägårdh, John-Ruben Holtback och Carl-Johan Holtback charmar juryn återstår att se.
I CELEBERT SÄLLSKAP. International Woolmark Prize har tidigare vunnits av Yves Saint Laurent och Karl Lagerfeld. Om L’Homme Rouge, med Jonatan Härngren, Axel Trägårdh, John-Ruben Holtback och Carl-Johan Holtback charmar juryn återstår att se.Bild:L'homme Rouge

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?