ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Dagens industris ”Brand Studio” bäst i världen

  • Anna Arvidsson, Head of Bonnier News Brand Studio, som utsågs till Årets marknadsförande.

När Native Advertising Awards avgjordes under tisdagen samlades världens ledande publicister och mediebolag i Berlin.

Dagens industris co-lab agency Bonnier News Brand Studio blev den stora vinnaren med fyra guld, fyra silver och ett brons.

Bonnier News Brand Studio – som är Dagens industris kommersiella innovationsavdelning – blev den stora vinnaren under VM i native advertising, där världens bästa aktörer inom content marketing prisas. I år hade Bonnier News Brand Studio belönats med hela nio finalplatser – fler än giganter som New York Times, CNN och Guardian. Och det slutade med succé.

”Dagens industri och Bonnier News Brand Studio har samma uppdrag. Vårt kall är att säkra framtidens journalistik. Eftersom vi tillsammans har jobbat hårt med våra kvalitetsmått, lönsamheten och att ta kreativiteten till en ny nivå är det extra kul när det uppmärksammas av en internationell jury”, säger Peter Fellman, chefredaktör Dagens industri och affärschef Di-gruppen.

Bonnier News Brand Studio hade chansen att bli historiska genom att vinna det mest åtråvärda priset – Årets byrå/studio (med över 20 anställda) – för andra året i rad. Förra årets vinst följdes upp med ett silver i år. CNN Create fick guldet.

”Den digitala revolutionen är skoningslös mot de som inte vågar ifrågasätta gamla sanningar och ständigt agera på nya konstiga idéer. 2019 var året då teknologin tvingade oss att utmana vår kreativa och empatiska förmåga till det yttersta, utan att tumma på effekten”, säger Anna Arvidsson, Head of Bonnier News Brand Studio, som utsågs till Årets marknadsförande.

och fortsätter:

”Vårt uppdrag är att bidra till att säkra framtidens journalistik och återigen har vi bevisat att vägen fram är modiga medarbetare, offensiva samarbetspartners och trovärdiga publicister”.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer