1515

Då håller H&M sin kapitalmarknadsdag

Nu är det klart.
H&M:s efterlängtade kapitalmarknadsdag kommer att hållas i början av nästa år, skriver klädkedjan i sin rapport för det tredje kvartalet.

H&M-skyltfönster
H&M-skyltfönsterBild:AP

"På vår kapitalmarknadsdag i februari 2018 ser vi fram emot att få tillfälle att berätta mer om hur vi möter upp de stora förändringarna som sker i branschen och om hur vi ska stärka vår position ytterligare framöver", skriver H&M HM B +2,49% Dagens utveckling :s Karl-Johan Persson i rapporten.

Kapitalmarknadsdagen kommer att hållas i Stockholm och exakt datum i februari kommer meddelas senare, skriver bolaget.

H&M har fått kritik för sin bristande kommunikation med marknaden – framför allt när bolaget också brottats med hackande försäljning och sjunkande aktiekurs.

I maj kunde Di rapportera att flera stora fonder och institutioner ansåg att klädjätten var sämst på börsen på investerarrelationer.

Men senare under sommaren kröp klädjätten till korset och meddelade att den ska börja hålla kapitalmarknadsdagar "där fördjupad information kommer ges".Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?