Annons

CTT får leverera till Boeing

CTT Systems, verksamt inom befuktning och avfuktning av flygplan, har valts som leverantör av luftfuktarsystem till "flight deck", "crew rests" och två kabinzoner i Boeing 777X.

CTTs produkter kommer att vara tillval, SFE (Supplier Furnished Equipment), och garanterat ordervärde saknas således, skriver bolaget i pressmeddelandet

CTT räknar med de första intäkterna till testflygplan 2018.

CTTs produkter kommer att vara tillval, SFE (Supplier Furnished Equipment), och garanterat ordervärde saknas således.

I en intervju med Affärsvärlden i veckan sade CTT:s vd Torbjörn Johansson att han fortfarande hoppades på att komma in på Boeing 777, och att CTT i så fall skulle vara leverantör till nutidens alla långdistansplan.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?