Annons

Crowdfundingbolaget Seedrs får storinjektion från Woordford

Brittiska Seedrs, som driver en populär plattform för equity crowdfunding, har fått in ytterligare 4 miljoner pund, motsvarande drygt 41 miljoner kronor, från Woodford Investment Management.

Den välkända finansprofilen Neil Woodford och hans firma har tidigare investerat 6 miljoner pund i Seedrs som värderas till 40 miljoner pund före kapitaltillskottet. Det är en ökning med 27 procent sedan finansieringsrundan i mitten av 2015.

Dessutom planerar Seedrs en egen crowdfundingkampanj för att ta in ännu mer pengar i syfte att lansera nya produkter.

Seedrs grundades 2009 och via plattformen har över 230 miljoner pund dragits investerats i mängder av företag. Förutom Neil Woodford backas företaget även upp av tennisproffset Andy Murray och nära 1 000 privatpersoner.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?