Coronaviruset sprider sig – ytterligare en smittad i USA

I USA, Kalifornien, har man nu kunnat identifiera en tredje person smittad av viruset. Sedan gårdagen har dödssiffran stigit från 41 till 56 personer samtidigt som över 2.000 personer insjuknat, rapporterar CNBC.

Nyligen har man kunnat identifiera en ytterligare amerikan som drabbats av coronaviruset och därmed har hittills tre personer med rötter i staterna fått diagnosen. 

Personen har nyligen befunnit sig i smittans epicentrum, Wuhan. 

Amerikanska OC Health Care konstaterar i ett pressmeddelande under söndagen att ”personen nu är isolerad och uppges må bra”. 

 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?