1515

Corem: Utdelningen ligger fast – trots ökade risker

Corem Property bedömer att den rådande pandemin kan leda till att kunder får betalningssvårigheter på grund av likviditetsproblem. 

Det framgår av ett pressmeddelande. 

Vidare bedömer bolaget att det finns en risk att pågående projekt inte kan färdigställas i tid, då entreprenörer kan sakna arbetskraft eller leveranser av varor och material fördröjs.

Risken för Corems CORE B -2,27% Dagens utveckling finansiella ställning som helhet bedöms dock som hanterbar, meddelar bolaget.

”Corem följer situationen noga, för att se hur den kan tänkas påverka både vår och våra kunders verksamhet och så att vi kan agera på bästa sätt genom dessa tider. Vi har säkerställt att vi kan fortsätta leverera våra tjänster och fastighetsförvaltning utan avbrott”, säger Corems vd Eva Landén.

Styrelsens förslag till årsstämman med utdelning om 0:60 kronor per stamaktie och 20:00 kronor per preferensaktie ligger fast.  


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?