Annons

Coor klår förväntningarna

Coor Service Management redovisar ett justerat rörelseresultat på 97 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2016, jämfört med analytikernas snittestimat på 89,7 miljoner, enligt SME Direkt.

Nettoomsättningen uppgick till 1.821 miljoner kronor, jämfört med väntade 1.873 miljoner, enligt SME.

Aktiviteten på den nordiska marknaden för integrerade facility mananagement-affärer (IFM) är åter hög och Coor deltar i ett par större upphandlingar som närmar sig slutfas.

Det skriver servicebolaget i sin delårsrapport efter att ha pekat på att det hittills i år bara upphandlats några enstaka större IFM-kontrakt.

Coors organiska tillväxt uppgick till 1 procent i det tredje kvartalet.

"Sverige visade fortsatt god tillväxt. Efter en lång period med hög tillväxt hade Norge ett kvartal med omsättning i nivå med föregående år. Danmark och Finland visade fortsatt negativ tillväxt", skriver bolaget.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?