Annons

Compare-IT förväntar sig beställning från större bostadsutvecklare

Teknikbolaget Compare-IT uppger att en större bostadsutvecklare väntas lägga en formell beställning under det fjärde kvartalet i år. Det beskedet ges efter att bolaget den 3 november meddelat att bostadsutvecklaren valt Compare-IT:s smarta hem-lösning.

Bostadsutvecklaren har i det här skedet önskat att inte namnges, skriver Compare-IT i sitt pressmeddelande.Smarta hem-lösningen avser produktserien Home LineTM och de aktuella lägenhetsprojekten omfattar drygt 100 bostäder i södra Sverige. Compare-IT har tidigare uppger att ett typiskt lägenhetsprojekt innebär ett produktvärde på mellan 8 000 och 30 000 kronor per lägenhet beroende på hur mycket funktionalitet som önskas.

Home Line kommer i de aktuella projekten att levereras förprogrammerad och installeras i elcentraler från Alcadon.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?