Annons

Comintelli förbättrade ebitda-resultatet

Mjukvaruföretaget Comintellis omsättning uppgick till 2,9 miljoner kronor för det andra kvartalet 2020 (3,9). Rörelseresultatet, mätt som ebita, förbättrades till -1,4 miljoner kronor (-1,9). 

Bolagets kostnadsstruktur har reducerats fortlöpande under 2020, vilket medfört att rörelseresultatet efter avskrivningar (ebita), trots lägre omsättning, är högre i det andra kvartalet än föregående år, skriver bolaget i rapporten.

Vidare uppger Comintelli att omvärlden och marknadsförutsättningarna i grunden har påverkats och förändrats till följd av coronapandemin.

”Comintelli erbjuder avancerad omvärldsbevakning- och analys. Makrotrenden för efterfrågan av avancerad omvärldsbevakning- och analys är fortsatt stark och kan till och med förstärkas av rådande situation av stora förändringar i omvärlden”, konstaterar Jesper Martell i vd-ordet.

I ett långsiktigt tidsperspektiv framhåller Jesper Martell att det ännu är för tidigt att göra en bedömning för hur bolagets försäljning kan tänkas påverkas av pandemin.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?