1515

Comeback för fysisk Gasellturné – ”känns otroligt spännande”

Återigen prisas Gaselltävlingens länsvinnare på plats runt om i landet. I år bjuds det på galamiddag. Och en storstilad final i Blå hallen i Stockholms Stadshus.

Rebecka Forsman Fresk, affärsområdeschef för Di Gasell.
Rebecka Forsman Fresk, affärsområdeschef för Di Gasell.Foto:Jesper Frisk

Förra årets digitala coronaanpassade prisutdelning blir den här hösten återigen en fysisk Gasellturné med nio Gasellfester runt om i landet. Den 13 oktober är det dags för höstens första prisutdelning med start i Linköping. Gasellföretagarna bjuds då på ett helt nytt och överraskande koncept under en kväll med galamiddag, prisutdelningar och gästtalare.

”Vi brinner för entreprenörskap och vill stötta företagare i hela landet så äntligen får vi åter komma ut och hylla vinnarna på plats genom att bjuda in till det vi hoppas ska bli en fantastisk galamiddag till deras ära”, säger Rebecka Forsman Fresk, affärsområdeschef för Di Gasell.

Gasellturnén får dessutom ytterligare ett stopp när länsvinnarna i Stockholm och Uppsala får en egen Gasellfest. Prisutdelningen äger rum den 27 oktober på Grand Hôtel.

”Dessa två länsvinnare har tidigare tyvärr kommit lite i skymundan på avslutningsfesten men nu får de en egen fest där vi kan lyfta fram dessa läns Gasellföretag lite extra”, säger hon.

Nytt för i år är också att den traditionsenliga avslutningsfesten på Konserthuset i Stockholm flyttats till Blå hallen i Stockholms Stadshus, känd för sina grandiosa Nobelfester. Den första december koras här Supergasellen, det vill säga Sveriges snabbast växande Gasellföretag.

”Med våra galamiddagar följer vi givetvis rådande rekommendationer och restriktioner och att få kröna säsongen med att bjuda in Gasellföretagare till den vackra Blå hallen, en av Stockholms finaste festlokaler, känns otroligt spännande.”

Då hedras också Årets Impactgasell, Årets Kvinnliga Gasell och Årets Framtidsgasell som utses av en jury bestående av Di och Gasells huvudpartners. Sista datum för årets Gasellföretagare att nominera sig är den 30 oktober.

”Hållbarhet, jämställdhet och digitalisering är några av de viktigaste frågorna för näringslivet i dag. Vi fick fin respons på utdelningen av dessa hederspriser i fjol men det skedde digitalt. I år ska det därför bli extra roligt att få sätta strålkastarljuset på dessa företag i Blå hallen”, säger Rebecka Forsman Fresk.

 

 


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?