Clintonåklagare till Trumplaget i riksrättsutredningen

Den tidigare särskilde åklagaren Kenneth Starr – som utredde den demokratiske presidenten Bill Clinton för fastighetshärvan Whitewater och affären med praktikanten Monica Lewinsky – uppges bli en av dem som kommer ingå USA:s president Donald Trumps juridiska arbetslag under riksrättsrättegången i senaten.

Kenneth Starr – som utredde den demokratiske presidenten Bill Clinton, uppges nu bli en av dem som ska ingå i president Donald Trumps juridiska arbetslag.
Kenneth Starr – som utredde den demokratiske presidenten Bill Clinton, uppges nu bli en av dem som ska ingå i president Donald Trumps juridiska arbetslag.

Även den framstående ”kändisadvokaten” Alan Dershowitz kommer att ingå i Trumplaget. Uppgiften bekräftas i ett uttalande på Dershowitz officiella Twitterkonto.

Dershowitz ingick bland annat i det så kallade ”drömlaget” som fick den mordmisstänkte fotbollsspelaren OJ Simpson frikänd. Den sexbrottsmisstänkte nu avlidne miljardären Jeffrey Epstein, boxaren Mike Tyson och filmregissören Roman Polanski har också varit hans klienter.

Gruppen kommer att ledas av Vita huset-rådgivaren Pat Cipollone och Trumps privata advokat Jay Sekulow.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?