1515
Annons

Christina Kennedy tar över Dagens Samhälle

Christina Kennedy har utsetts till ny chefredaktör för Dagens Samhälle.

Christina Kennedy har utsetts till ny chefredaktör för Dagens Samhälle.
Christina Kennedy har utsetts till ny chefredaktör för Dagens Samhälle.Foto:Amanda Lindgren

I slutet av 2019 förvärvade Bonnier News och Di-gruppen Dagens Samhälle. På fredagen blev det klart att Christina Kennedy, i dag chefredaktör för Dagens Medicin, tar över som chefredaktör för Dagens Samhälle. 

”Jag ser väldigt mycket fram emot att tillsammans med redaktionen bygga vidare på Dagens Samhälles starka varumärke och skapa oumbärlig journalistik för dem som fattar besluten i kommuner och regioner”, säger Christina Kennedy.

Peter Fellman, affärschef för Di-gruppen på Bonnier News om Christina Kennedys nya uppdrag:

”Christina Kennedy är en stark publicist med lång erfarenhet av beslutsfattares vardag och behov inom offentlig sektor. Jag är jätteglad att Christina har tackat ja till att åta sig kanske Sveriges viktigaste chefredaktörsjobb just nu. Dagens Samhälle fyller en enormt viktig funktion just med tanke på kommunernas utsatta läge.” 

Christina Kennedy kommer samtidigt att fortsätta uppdraget som chef för den organisation som rymmer 13 av Di-gruppens branschtitlar, till exempel Resumé, Aktuell Hålbarhet och Dagens Media.

Rekryteringen av en ny chefredaktör för Dagens Medicin, Läkemedelsmarknaden, Apoteksmarknaden, Digital Hälsa och Kommunal Hälsa inleds inom kort.

 

 

 


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?