Annons

Christian Berner delar ut samtliga Tech Trade B-aktier

Christian Berner Invests ordinarie stämma beslutade om att dela ut samtliga B-aktier i Christian Berner Tech Trade till sina aktieägare. Det framgår av ett pressmeddelande.

Vidare har Gårdaverken, som till 100 procent av kontrolleras av Joachim Berner, förvärvat drygt 1 miljon B-aktier i Christian Berner Tech Trade av Sonja Lachendardiere. Transaktionen annonserades den 6 september 2017.

I och med ovanstående transaktioner kommer Joachim Berner, via eget bolag, att fortsatt vara huvudägare i Christian Berner Tech Trade. Gårdaverkens kapitalandel uppgår efter ovanstående transaktioner till 23,7 procent och röstandel till 52,3 procent.

Christian Berner Invests huvudsakliga tillgångar utgörs efter ovanstående transaktion av 25 procent av det finska industribolaget Teknoma Oy.  


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?