Annons

Cherry-bolag tecknar avtal med Willam Hill

Cherrys spelutvecklingsbolag Yggdrasil Gaming har tecknat avtal med William Hill om en direktintegration av Yggdrasils spel.

Det framgår av ett pressmeddelande.

William Hill får tillgång till Yggdrasils hela utbud av spel, inklusive spelen Joker Millions, Vikings Go Berzerk och Big Blox.

Avtalet innebär en direktintegration där William Hill får full tillgång till Yggdrasils framgångsrika samling av marknadsföringsverktyg, BOOST samt BRAG som gör det möjligt att dela spelupplevelser på sociala media, framgår det vidare.

Avtalet med William Hill är det fjärde sedan Yggdrasil Gibraltar erhöll sin licens i juni.

"William Hill är en av de mest respekterade aktörerna inom spelindustrin så det är självklart mycket spännande att få en så respekterad och framgångsrik kund. Efter att vi erhöll vår Gibraltar-licens har vi säkrat ett flertal större kunder. Genom att arbeta med de allra bästa i industrin motiveras vi till fortsatt framgång," säger Fredrik Elmqvist, vd för Yggdrasil i en kommentar.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?