Annons

Chemotech CE-process enligt plan

Chemotech, som handlas på First North, meddelar att processen att få IQWave CE-märkt fortskrider enligt plan och målet är att vara klara under våren 2018.

Det framgår av delårsrapporten.

Vad gäller produktutveckling arbetar bolaget med sin nya produkt D-EECP, som är en nyutvecklad teknik för smärtlindring vid sekundär skelettcancer och framförallt lämplig för metastaser i ryggraden.

"Marknadsmässigt har vi ändrat vår målsättning för D-EEPC. Initialt såg vi enbart en lansering i Skandinavien, Storbritannien och Tyskland. I dag tittar vi istället på distributionslösningar som kan täcka större delen av Europa", skriver bolaget.


Perioden juli-september 2017

Omsättning svenska bolaget var 0 (0)

Rörelseresultat -2,3 mln kr (-0,8)

Resultat före skatt -2,3 mln kr (-0,8)

Resultat per aktie -1:60 kr (-0:76)

Soliditeten 84% (2)


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?