Annons

Chef på AAK säljer aktier för 13,4 miljoner

AAK:s marknadschef Anne Mette Olesen har sålt ytterligare 20.000 aktier i bolaget för 13,4 miljoner kronor.

Det framgår av Finansinspektionens insynslista.

Aktierna såldes i måndags och i tisdags till kurserna 670 respektive 671 kronor.

Den 27 oktober sålde marknadschefen 10.000 aktier i AAK AAK -0,78% Dagens utveckling för drygt 6,5 miljoner kronor. Den försäljningen berörde aktier som införskaffades under ett tidigare aktieoptionsprogram hos AAK och ska ha gjorts som förberedelse för att kunna ta del i ett kommande warrant-program, enligt vad Anne Mette Olesen då uppgav för Nyhetsbyrån Direkt.Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?