1515

Cereno Scientific får bidrag från Vinnova

Cereno Scientific har blivit beviljat ett bidrag på 0,7 miljoner kronor av Vinnova, Sveriges innovationsmyndighet, inom utlysningen "Swelife och MedTech4Health – Projekt för bättre hälsa". Det framgår av ett pressmeddelande. 

Cereno Scientific ansökte om bidrag inom utlysningen ”Projekt för bättre hälsa” för att genomföra delar av sitt utvecklingsarbete i samarbete med partners. I sin tur har Västra Götalandsregionen också informerat om att de avser att stötta ett flertal av projekten. Cereno Scientific inväntar deras formella beslut.

"Vi är väldigt glada att Vinnova och Swelifes experter ser samma innovationspotential i CS1 som vi gör och att de stöttar oss finansiellt i denna utveckling. Tillsammans med de positiva framsteg för Cereno Scientifics formuleringsarbete med CS1, som publicerats tidigare, hjälper detta bidrag oss att öka våra egna resurser för en klinisk studie med CS1 i år", kommenterar
Cereno vd Sten Sörensen i pressmeddelandet.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?