Cavotecs ordförande dumpar aktier – igen

Teknikbolaget Cavotecs ordförande Stefan Widegren sålde i måndags 400.434 egna aktier och 400.433 via närstående, båda poster för 25 kronor styck och utanför börsen. Den sammanlagda likviden uppgår till drygt 20 miljoner kronor.

Det framgår av Finansinspektionens insynslista på fredagen.

Enligt Holdings hade han därpå 5,38 miljoner aktier.

Stefan Widegren har undan för undan minskat sitt innehav i bolaget sedan hösten 2014, då han hade 6,1 miljoner aktier. Per senaste årsskiftet hade han enligt Cavotecs hemsida 5,8 miljoner aktier, och den 29 februari sålde han 350.000 aktier i bolaget, som är verksamt inom logistiklösningar och förtöjningssystem för hamnar.

Med sitt kvarvarande innehav efter veckans operationer, 4,98 miljoner aktier, äger han 6,34 procent av bolaget och är därmed dess femte största ägare.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?