Annons

Catena köper fastighet i Södertälje

Fastighetsbolaget Catena har tecknat avtal om att köpa en fastighet i Järna i Södertälje kommun av Folkpolarna. 

Fastigheten ligger i direkt anslutning till mark som Catena CATE +0,52% Dagens utveckling avser utveckla för logistikändamål, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Den köpta fastigheten omfattar en byggrätt om cirka 10.000 kvadratmeter och en uthyrningsbar yta med hyresgäster om cirka 21.000 kvadratmeter. Det sammanlagda hyresvärdet uppgår till cirka 12 miljoner kronor.

Förvärvet sker som en bolagsaffär till ett värde om 130 miljoner kronor, skriver Catena.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?