Annons

Carl Bennet miljonköper ytterligare i Arjo

Carl Bennet, som är huvudägare i Arjo som nyligen knoppades av från Getinge, köpte i fredags och i tisdags sammanlagt cirka 1,64 miljoner Arjo-aktier till en samlad köpeskilling om nästan 43 miljoner kronor.

Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

Carl Bennet.
Carl Bennet.Bild:Magnus Gotander, Bilduppdraget.

Genom köpet har Carl Bennet nu ett innehav i Arjo på drygt 24,5 procent av kapitalet och 52,9 procent av rösterna, enligt ägardatatjänsten Holdings.

På sistone har Carl Bennet genomfört flera aktieförvärv i Getinge och Arjo.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?