ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Carbiotix nettoresultat sjönk till minus 1,4 Mkr i fjärde kvartalet

Carbiotix, som är verksamt inom tarmhälsa, redovisar ett nettoresultat för det fjärde kvartalet 2019 på -1,4 miljoner kronor (-0,9).

De totala intäkterna steg till 1,2 miljoner kronor (0,8), varav nettoomsättningen dock sjönk till 22.000 kronor (409.000) medan aktiverat arbete för egen räkning ökade till 1,2 miljoner kronor (0,4).

Rörelseresultatet sjönk till -1,4 miljoner kronor (-0,9). De huvudsakliga kostnaderna var relaterade till personal samt kostnader i samband med noteringen av aktien på Spotlight Stock Market i oktober.

”Sammantaget är det hög aktivitet i Carbiotix och vi lanserade nyligen vår andra generationens diagnostikplattform för tarmhälsa, vilken kommer göra det möjligt för oss att konkurrera direkt med andra tjänsteleverantörer genom införandet av en ny analytisk metod”, skriver vd Kristofer Cook i bokslutsrapporten.

De likvida medlen uppgick vid årsskiftet till 6,9 miljoner kronor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer