ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Candy Crush redovisar rekordstor försäljning

Kings mobilspel Candy Crush noterade rekordhög försäljning de senaste 12 månaderna, enligt uppskattningar från dataanalysföretaget Sensor Tower.

Intäkterna för spelet uppgick till 930 miljoner dollar sett till en årsperiod som inleddes i augusti i fjol. Det är den högsta intäktsnivån som noterats för spelet som lanserades år 2012, och motsvarar en tillväxt om 34 procent jämfört med samma period för det föregående året. 

December i fjol var spelets bästa månad sett till intäkter, då användare spenderade 86 miljoner dollar i spelet. Det har gradvis sjunkit till uppskattningsvis 68 miljoner dollar nu i juli. Candy Crush Saga var det sjätte bäst säljande mobilspelet globalt sett till både Apple App Store och Google Play Store under förra månaden, enligt Sensor Tower. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer