Annons

Camanio Care fortsätter arbeta med att förnya inriktningen

Välfärdsteknikbolaget Camanio Care redovisar ett rörelseresultat för det fjärde kvartalet 2019 om -0,8 miljoner kronor (-4,4).

Intäkterna uppgick till 0,5 miljoner kronor (7,3). 

Likvida medel i bolaget uppgick per 31 december till 75.000 krononor (985.000).

Under hösten 2019 meddelade bolaget att det avser sälja sin nuvarande verksamhet och ändra inriktning till ett investmentbolag. Samtliga intäkter och merparten av kostnaderna under 2019, inklusive fjärde kvartalet, härrör från den sålda verksamheten, skriver bolaget.

”Vi har under kvartalet arbetat med strategin för vår ändrade inriktning. Vi räknar med att kalla till extrastämma inom kort, för att presentera vår nya inriktning”, skriver vd Erik Domajnko.

Under kvartalet har bolaget administrerat överflyttningen av inkråmet till Camanio som sålts till Brighter för 17 miljoner kronor, heter det i rapporten. 


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?