ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Byggmästare Anders J Ahlströms substansvärde ökade i första kvartalet

First North-bolaget Byggmästare Anders J Ahlström, som numera är ett investeringsbolag, rapporterar att bolagets justerade substansvärde ökade med 1,7 procent under det första kvartalet 2019.

Vid kvartalets slut uppgick justerat substansvärde per aktie till 159 kronor, jämfört med aktiekursen som vid kvartalets slut var 160 kronor.

Under kvartalet har en ägarandel motsvarande 11 procent förvärvats i Team Olivia, som är ett onoterat privat omsorgsbolag i Norden. 

"Vi tror att bolagets position gör det möjligt att fortsätta växa för att erbjuda tjänster med kvalitet och engagemang", skriver vd:d Stefan Dahlbo i rapporten om det nya portföljbolaget.

Samtidigt har hela ägarandelen i fastighetsbolaget Hembla, som förvärvades i samband med försäljningen av Mitt Alby avyttrats.

Intäkter från avtal med kunder ökade till 53,4 miljoner kronor under det första kvartalet (31,2) och resultatet per aktie blev 1:72 kronor (0:10).

Vd Sefan Dahlbo har tidigare meddelat att han kommer att lämna sin roll som vd eftersom han erbjudits rollen som vd i Fabege. Han kommer att kvarstå som styrelsemedlem i Byggmästare Anders J Ahlström.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer