Annons

Brittisk möbelkedja riskerar konkurs

Efter att den brittiska möbelkedjan Multiyork förra veckan tillsatt en administratör för att undvika konkurs har nu även branschkollegan Feather & Black gjort samma sak. Det rapporterar Sky News.

Enligt administratören Allan Graham är målet att hitta en friare till företaget, annars riskerar 123 jobb att gå förlorade. Företaget driver 25 butiker i Storbritannien.

”Vi är övertygade om att en köpare kommer att hittas och uppmuntrar alla intresserade att träda fram”, sade administratören Allan Graham.

Feather & Blacks problem relaterar till Multiyorks, det vill säga en tuff marknad där de brittiska hushållen har blivit snålare med plånboken efter brexitomröstningen.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?