Annons

Brighter räknar med intäkter efter att dotterbolag nått ”proof of concept”

Vårdteknikbolaget Brighters dotterbolag Nectarine Health har uppnått så kallat ”proof of concept” i slutanvändartest med Solutionology Health för ersättning från Medicare i USA. Det framgår av ett pressmeddelande.

Faktureringen genom Medicare görs av läkaren, som rekommenderar Nectarine Health at Home som en del av sin omvårdnad om patienten. I de flesta fall får patienten därmed ta del av en vårdlösning som är till största del bekostad av Medicare, skriver Brighter.

”Detta 'proof of concept' är ett stort steg framåt i våra kommersiella satsningar”, säger Matthias Tietze, vd för Nectarine Health, enligt pressmeddelandet.

Nectarine Health och Solutionology Health, tillsammans med sina partners, är på väg mot en överenskommelse om prissättning för de första användarna.

”Även om användarbasen sannolikt kommer att förbli begränsad under de kommande veckorna, räknar företaget med intäkter inom kort”, heter det i pressmeddelandet.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera