1515

Brighter räknar med intäkter efter att dotterbolag nått ”proof of concept”

Vårdteknikbolaget Brighters dotterbolag Nectarine Health har uppnått så kallat ”proof of concept” i slutanvändartest med Solutionology Health för ersättning från Medicare i USA. Det framgår av ett pressmeddelande.

Faktureringen genom Medicare görs av läkaren, som rekommenderar Nectarine Health at Home som en del av sin omvårdnad om patienten. I de flesta fall får patienten därmed ta del av en vårdlösning som är till största del bekostad av Medicare, skriver Brighter BRIG -6,16% Dagens utveckling .

”Detta 'proof of concept' är ett stort steg framåt i våra kommersiella satsningar”, säger Matthias Tietze, vd för Nectarine Health, enligt pressmeddelandet.

Nectarine Health och Solutionology Health, tillsammans med sina partners, är på väg mot en överenskommelse om prissättning för de första användarna.

”Även om användarbasen sannolikt kommer att förbli begränsad under de kommande veckorna, räknar företaget med intäkter inom kort”, heter det i pressmeddelandet.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?