1515
Annons

Brandbee redovisar ökad omsättning i första kvartalet

Spotlight-listade Brandbee redovisar en ökad omsättning till 1 miljon kronor (0,5) för det första kvartalet 2020. Rörelseresultatet uppgick till -2,7 miljoner kronor (-2,5). 

Brandbee ser ett hot på grund av covid-19 då deras samarbetspartner McGraphics Carranz i Filippinerna är under total lockdown. Detta medför att deras affär för digitala ytor på bland annat Manilla flygplats står helt stilla.

Förvärvet av Student Competitions har gått över förväntan och i dagsläget har bolaget flera förslag ute hos potentiella kunder, heter det i rapporten. 

De för också dialog med flera intressanta bolag inom e-handel, skriver bolaget.

Strategens köpråd: Bottenfiska energieffektiviseraren

En långsiktig vinnare som har rasat i värde i år men som gynnas av den växande energieffektiviseringstrenden. SEB:s aktiestrateg Esbjörn Lundevall tipsar om en aktie som han spår kommer att stiga kraftigt.

”Vi ser en uppsida som är nästan 70 procent”, säger han.

Esbjörn Lundevall.
Esbjörn Lundevall.Foto:Jesper Frisk

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera