1515

Bostadsbolaget SBC växte under det tredje kvartalet

Den NGM-noterade bostadsrättsföreningsadministratören Sveriges Bostadsrättscentrum, SBC hade intäkter på 108 miljoner kronor under det tredje kvartalet 2019 (101). Det framgår av delårsrapporten.

Rörelseresultatet uppgick till 17 miljoner kronor (17).

”Under årets tredje kvartal ser vi en fortsatt tillväxt inom vår avtalsbundna affär för förvaltningstjänster. Tillsammans med en fortsatt hög efterfrågan av tilläggstjänster har detta generat en organisk tillväxt under kvartalet motsvarande över 7 procent”, skriver bolagets tillförordnade vd Emil Lundström och fortsätter:

”Vår fortsatta tillväxt i kombination med ökad lönsamhet och starkt kassaflöde skapar goda förutsättningar för det fortsatta arbetet med att utveckla våra erbjudanden till våra kunder. SBC är Sveriges ledande oberoende leverantör av förvaltningstjänster till bostadsrättsföreningar och jag ser med stor tilltro fram emot det fjärde kvartalet 2019”.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?