Annons

Börsveckan: Fyra köpvärda aktier

Odd Molly, Bufab, Evolution Gaming och AQ Group får köprekommendationer i det senaste numret av Börsveckan. Tidningen råder samtidigt till sälj av Leo Vegas.

Bild:AP/Jesper Frisk

Försämrad lönsamhet i AQ Group under det fjärde kvartalet bedöms av tidningen som ett hack i kurvan snarare än en permanent försämring. P/e-talet landar på drygt 16 för 2017, enligt Börsveckans prognoser. Värderingen är i linje med snittet, men under vad industrigrossisterna värderas till. Tidningen bedömer att AQ Group förtjänar "en liten premievärdering".

Trots kursuppgången i Bufab efter ett starkt bokslut behåller Börsveckan sin positiva syn på aktien. Köprekommendationen kvarstår med en höjd riktkurs till 105 kronor.

Odd Molly har en fin trend och Börsveckan ser ett läge att haka på. Även med en lägre lönsamhet, så framstår värderingen som försiktig.

Efter den senaste kursrusningen i Leo Vegas och en fortsatt osäkerhet kring den kommande svenska spelregleringen landar tidningens råd fortsatt i en säljrekommendation.

Net Ent, Concentric och RNB får samtliga nöja sig med rekommendationen avvakta.

Köprådet i Evolution Gaming får stå kvar men Börsveckan skriver samtidigt att tidningen håller aktien under bevakning.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?