1515

Börs-vd slutar efter tre månader på jobbet

Det First North-listade it-säkerhetsbolaget Clavisters vd Johan Öhman lämnar bolaget på egen begäran och med omedelbar verkan, efter att ha tillträtt posten den 6 mars i år.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Som tillförordnad vd har Clavisters tekniska chef och medgrundare John Vestberg utsetts.

"Clavister är ett mycket spännande företag, och jag är glad över att ha haft möjligheten att vara en del av en utmanande men givande episod av Clavisters resa. Nu, med de framsteg vi upplever, särskilt inom tjänsteleverantörssegmentet, som är en högspecialiserad och teknikkrävande marknad, har jag kommit fram till att företaget behöver en annan typ av ledarskap", säger Johan Öhman i pressmeddelandet.

Clavisters styrelse har även utsett Viktor Kovács, med bakgrund från bland annat HP och Cisco, till vice ordförande, där han kommer att ha en "stark och operativt stödjande roll i utvecklingen av Clavister".

När Clavister den 1 februari i år gick ut med att Johan Öhman hade utsetts till vd hette det att han skulle "bygga verksamheten vidare mot fortsatt tillväxt och till lönsamhet, samt förbereda bolaget för framtida listbyte".

 Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?