Annons

Bonnierchef får prestigepris

Alexander Lydecker, försäljningsdirektör på Bonnier News, har utsetts till Årets Intraprenör av rekryteringsbolaget Talentia.
”Jag är väldigt glad och hedrad över att få det här priset”, säger han.

Bild:Pressbild

Priset Årets Intraprenör delas ut av Talentia till en person som utmärkt sig genom att utveckla idéer i en organisation man arbetar för, men inte själv grundat. På onsdagskvällen stod det klart att Bonnier News försäljningsdirektör Alexander Lydecker tog hem priset.

”Det känns helt fantastiskt. Jag är väldigt glad och hedrad över att få det här priset. Jag kände mig redan glad och som en vinnare när jag fick reda på att jag var nominerad, men jag hade inte några förväntningar på att vinna”, säger Alexander Lydecker.

Hur ser du på annonsmarknaden i dagsläget?
”Den är supertuff. Vi befinner oss på gränsen till ett paradigmskifte. Men jag tycker ändå vi har ett bra och stabilt första kvartal inom Bonnier News jämfört med många andra”, säger Alexander Lydecker.

”Det är ett par riktigt stora tuffa konkurrenter och sedan blommar det upp väldigt många nya aktörer som inte är traditionella publicister i grunden som har bra plattformar för att göra en bra digitaliserad resa”, fortsätter han.

Hur ska traditionella publicister möta konkurrensen?
”Vi ska fortsätta med det vi redan gör. Vi satsar mycket på teknik och affärsutveckling och ska fortsätta med vår trygga retorik kring kvalitativt innehåll. Där är vi vinnare och jag ser optimistiskt på framtiden. Det gäller bara att vi ska betala tillbaka på den teknikskuld vi har i viss mån”, säger Alexander Lydecker.

”Vi satsar mycket nu och vi ska fortsätta de satsningarna. Det är det som är det nya i vår struktur, att teknik har blivit så fruktansvärt avgörande i den digitala annonsaffären. Vi är på väldigt god väg och vi ska fortsätta det arbetet”, fortsätter han.

Vad gör Di unikt ur ett annonsperspektiv?
”Det är fruktansvärt starkt som varumärke och vi ska fortsätta att vara affärskritiska för våra kunder.”


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?