Annons

Bio-Works tar order värd miljonen

First North-bolaget Bio-Works har fått en order värd 1,0 miljon kronor från Polypeptide, kontraktstillverkare av peptidläkemedel. 

Under 2017 erhöll Bio-Works fyra order från Polypeptide. Den senaste ordern kommer att levereras till kunden under det första kvartalet 2018, enligt ett pressmeddelande.

"Bio-Works historiska försäljningssiffror representerar de tidiga faserna av våra kunders uppskalningsprocess vilket är utvecklingsstadiet innan industriell produktion. Vid industriell produktion kan varje enskilt projekt hos en kund vara värt upp till 10 miljoner kronor i årliga intäkter för Bio-Works. Hos de 105 kunder Bio-Works har i dag befinner sig cirka tio projekt i slutet av uppskalningsfasen vilket är det sista utvecklingsstadiet innan industriell produktion. Vi räknar med att flera av våra kunders uppskalningsprojekt under året går in i produktion", säger bolaget vd Mats Johnson, i en kommentar.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?