1515

Bio-Works höjer helårsmål för antalet kunder

Bioteknikbolaget Bio-Works höjer helårsmålet för antalet kunder och siktar nu på en tillväxttakt på 124 procent. Aktien stiger 8,2 procent i den inledande måndagshandeln.

Bioteknikbolaget Bio-Works höjer sitt mål för helåret 2018 till att växa kundbasen på årsbasis till 235 kunder, vilket skulle innebära en ökning av antalet kunder med 124 procent. Tidigare mål var en kundtillväxt om 75 procent.

Det framgår av ett pressmeddelande. Aktien stiger 8,2 procent till 14,5 kronor i den inledande måndagshandeln.

Bland investerarna syns polisprofessorn och tv-profilen Leif GW Persson som tecknade sig i nynoteringen.

Målhöjningen kommer då Bio-Works efter det tredje kvartalet har 203 kunder vilket betyder att 27 nya kunder har adderats under tredje kvartalet. Antalet kunder som arbetar med uppskalning har ökat med fem och är totalt 45 uppskalningskunder efter det tredje kvartalet 2018.

Bio-Works ägnar sig åt rening av biomolekyler och gjorde entré på First North i december förra året. Sedan årsskiftet är aktien upp 36 procent.

Under större delen av året handlades aktien under teckningskursen på 11 kronor men sedan början av augusti har aktien stuckit iväg rejält. På tre månader är aktien upp över 90 procent.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?