Hoppa till innehållet

Annons

Bill Clinton inlagd på sjukhus

USA:s förre president Bill Clinton lades för två dagar sedan in på sjukhus i Los Angeles, rapporterar CNN.

Bill Clinton.
Bill Clinton.Foto:Tijana Martin

75-årige Clinton har vårdats på en intensivvårdsavdelning, men hans talesperson uppger att det främst är för att kunna hålla honom avskild från övriga patienter.

Clinton ska inte ha smittats av covid-19 och sjukhusbesöket gäller enligt CNN heller inte tidigare hjärtproblem. Talespersonen uppger att Clinton är på bättringsvägen och på gott humör.

Innehåll från ByggletAnnons

4 digitala verktyg att hålla koll på i Byggbranschen

Digitalisering har idag blivit en nyckel till att minska kostnader och öka produktivitet. Här är fyra innovativa lösningar att hålla koll på som bidrar till en enklare och effektivare vardag för många i byggbranschen. 

Bygglet 

För hantverkare som vill få tid till det riktiga arbetet, koll på hur det går i projekten, och ordning på faktureringen, så är Bygglet rätt lösning. Projektverktyget är en investering som ger mångdubbelt tillbaka de som jobbar på både kontor och fält, eftersom Bygglet tillhandahåller en rad smidiga funktioner i mobil och dator. Det kraftfulla verktyget underlättar alla delar av projekthanteringen men är en favorit främst för sin användarvänlighet och utformning mot små till medelstora bolag.

HomeRun

Fastighetsägare som vill driva effektiva bostadsprojekt, få struktur och koll på tillval och ha en lätthanterlig kommunikation med boende och entreprenörer ska kika närmre på verktyget HomeRun. Verktyget utvecklades i Finland tillsammans med ledande aktörer så som NCC och har framförallt blivit en favorit vid nyproduktion och stambytesprojekt. HomeRun samlar all information och kommunikation i en digital och plattform som går att anpassa på både projekt och företagsnivå.

EL-VIS

För att hänga med i elbranschen och följa lagar och krav vid elinstallationer är EL-VIS det självklara valet med massor av funktioner. Likt en schweizisk armékniv erbjuder EL-VIS nämligen allt från kabeldimensionering, egenkontrollprogram och prisjämförelser till omfattande bibliotek med mallar och standarder. Verktyget är enkelt, smart och säkert och funkar felfritt oavsett enhet. Användarvänlighet och lärorika utbildningar är anledningen till att de flesta i elbranschen redan har EL-VIS vid sin sida.   

Congrid

Som totalentreprenör får man med Congrid bättre översikt, kontroll och ökad transparens i stora byggprojekt. Verktyget är en digital plattform med en mängd funktioner för att hantera säkerhet och kvalitet. Byggbolag kan aktivt arbeta för en säkrare arbetsmiljö genom att ha Congrid med sig vid skyddsronder och säkerhetsanmärkningar. Genom att underlätta rapportering och åtgärdshantering av säkerhetsbrister minskas också risken för olyckor och skador på byggplatsen.

Fakta:

Bygglet, HomeRun, EL-VIS och Congrid erbjuder alla unika fördelar för byggföretag som bidrar till att driva framgång i dagens byggindustri. Bakom de olika lösningarna står SmartCraft, den ledande nordiska leverantören av SaaS-lösningar med 189 medarbetare som jobbar mot över 115 000 användare på 14 kontor i både Norge, Sverige och Finland. 

Läs mer om SmartCraft här!

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Bygglet och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera