Annons

Bevaka nyheter som intresserar dig

På di.se kan du skapa ett skräddarsytt och relevant nyhetsflöde med bevakningar på det som intresserar dig. Ställ själv in dina bevakningar och bevaka organisationer, affärskritiska nyheter, ämnen och personer av intresse för dig och dina affärer.

Gör enkelt dina inställningar
När du lägger till en bevakning på en organisation, ett ämne eller person läggs den till din personliga bevakningssida. Där kan du läsa senaste nytt inom det som du har valt att bevaka. Du kan själv söka efter intressen att bevaka och vi kommer även att föreslå bevakningar som vi tror skulle passa dig.

Samma bevakningar på alla dina digitala enheter
Som inloggad på ditt Di-konto har du tillgång till dina bevakningar oavsett vilken digital enhet du använder. På di.se hittar du dina bevakningar under Bevakningar i huvudmenyn samt under ditt namn uppe i högra hörnet. I appen finner du dem i den nedre menyraden.

Få en push när något nytt publiceras
Aktivera pushnotiser på din mobila enhet så notifierar vi dig när något nytt har publicerats inom dina bevakningsområden.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera