Annons

Bevaka nyheter som intresserar dig

På di.se kan du skapa ett skräddarsytt och relevant nyhetsflöde med bevakningar på det som intresserar dig. Ställ själv in dina bevakningar och bevaka organisationer, affärskritiska nyheter, ämnen och personer av intresse för dig och dina affärer.

Gör enkelt dina inställningar
När du lägger till en bevakning på en organisation, ett ämne eller person läggs den till din personliga bevakningssida. Där kan du läsa senaste nytt inom det som du har valt att bevaka. Du kan själv söka efter intressen att bevaka och vi kommer även att föreslå bevakningar som vi tror skulle passa dig.

Samma bevakningar på alla dina digitala enheter
Som inloggad på ditt Di-konto har du tillgång till dina bevakningar oavsett vilken digital enhet du använder. På di.se hittar du dina bevakningar under Bevakningar i huvudmenyn samt under ditt namn uppe i högra hörnet. I appen finner du dem i den nedre menyraden.

Få en push när något nytt publiceras
Aktivera pushnotiser på din mobila enhet så notifierar vi dig när något nytt har publicerats inom dina bevakningsområden.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?