Better Collectives organiska tillväxt över 15 procent

Det danska affiliatebolaget Better Collective, som noterades på Stockholmsbörsen i somras, redovisar ett justerat ebitda-resultat om 4,8 miljoner euro eller 49,5 miljoner kronor för det tredje kvartalet, en ökning med 2 miljoner euro i årstakt.

Resultatet är justerat för jämförelsestörande poster, special items, om minus 0,1 miljoner euro vilket var mindre än fjolårets minus 0,3 miljoner euro.

Resultat före skatt blev i sin tur 3,4 miljoner euro och resultatet efter skatt var 2,5 miljoner euro, upp från 1,7 miljoner euro under fjolårets tredje kvartal.

Nettoomsättningen uppgick till 11,1 miljoner euro, en ökning med totalt 68 procent i årstakt. Den organiska tillväxten var 15 procent i det tredje kvartalet.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?