Beckhams cannabisbolag rusar efter börsnotering

Det medicinska cannabisbolaget Cellular Goods som är uppbackat av Beckham-paret rusar över 300 procent efter sin notering på Londonbörsen. Det rapporterar Sky News. 

David och Victoria Beckham.
David och Victoria Beckham.Foto:Joel C Ryan

Aktien står just nu i 23 pence, vilket kan jämföras med noteringskursen om 5 pence. Det innebär att marknadsvärdet nu överstiger 100 miljoner pund. 

David och Victoria Beckhams investeringsbolag DB Ventures hade en aktiepost om 5 procent inför börsnoteringen, som blev övertecknad 13 gånger. 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?