ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS
Skåne-Öresund
i samarbete med

Båstadföretag inleder samarbete med resesökmotor

  • Foto: Anders Wiklund/TT

Handiscover är en bokningstjänst för personer med begränsad rörlighet. Nu inleder företaget ett samarbete med en av världens största sökmotorer för semesteruthyrning. 

Handiscover har utvecklas av Sebastien Archambeaud i Båstad. Det är Sebastien Archambeauds son, som lider av en muskelsjukdom, som inspirerat honom att utveckla Handiscover, en sajt med bokningstjänst och resetips för personer med begränsad rörlighet.

Samarbetet med sökmotorn Holidu, en av världens största sökmotorer för semesteruthyrning, kommer enligt grundaren själv att tiofaldiga antalet bokningar redan i slutet av nästa kvartal.

”Samarbetet med Holidu bör bli en riktig game changer för oss, vi får synas på en av världens största prisjämförelseplattformar för semesterboenden. Via dem får vi en väldigt stor exponering i olika länder, konsumenter som börjar söka på Holidu kommer sedan enkelt till oss när de söker för personer med begränsad rörlighet, säger Sebastien Archambeaud i en kommentar.

Alla Holidus partnerhemsidor har genomgått rigorösa utvärderingar för att säkerställa hög standard och Handiscover blir Holidus första partner inom certifierade tillgängliga boenden.

Missa inget från Dagens industri och HD-Sydsvenskans gemensamma ekonomiredaktion i Skåne. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för totalkoll på det skånska näringslivet.
Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies