Annons

Bank of America klår förväntningarna

Bank of America redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:40 dollar för det fjärde kvartalet 2016 (0:41).

Bild:AP

Det var högre än analytikernas förväntningar om 0:38 dollar per aktie, enligt Bloomberg News snittprognos.

Intäkterna var 20 miljarder dollar. Väntat här var intäkter på 20,8 miljarder dollar, enligt Bloombergs prognossammanställning.

Bank of America spår en signifikant ökning av räntenettot under det första kvartalet.

Vidare avser banken att höja summan för sina aktieåterköp med 2 miljarder dollar under första halvåret till 4,3 miljarder dollar.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?