ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

B3IT vinner upphandling från Öresundskraft

Konsultbolaget B3IT Management har som ensam leverantör fått tilldelning i Öresundskrafts upphandling Digital partner för nytt kundgränssnitt.

Avtal kommer att tecknas först efter sedvanlig överprövningsperiod på tio dagar, det vill säga tidigast 19 september 2017. Det framgår av ett pressmeddelande.

Upphandlingsunderlaget anger inte exakt omfattning och garanterar inte några volymer, men det indikerar ett potentiellt värde på upp till 30 miljoner kronor över hela avtalsperioden, för det fall beställaren nyttjar sin option att utsträcka avtalsperioden över tre plus fem år.

B3IT:s uppdrag är att genomföra och leverera en transformation av Öresundskrafts digitala kundgränssnitt med webb som nav och innefattar strategi, konceptualisering, design, utveckling och implementation samt support, förvaltning, utvärdering, optimering och
kontinuerlig vidareutveckling av lösningen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer