Annons

B3IT förvärvar konsultbolag

B3IT förvärvar i dag 66,4 procent av konsultbolaget Third Base AB, enligt ett pressmeddelande. Köpeskillingen uppgår till 25,7 miljoner kronor med option att förvärva återstoden till en köpeskilling baserad på Third Bases utveckling över de närmaste tre åren.

Third Base har 34 medarbetare och omsatte 34 miljoner kronor under 2017, med ett rörelseresultat om 8,2 miljoner. Förvärvet uppges stärka B3IT:s erbjudande, framför allt i Öresundsregionen, inom systemutveckling, systemarkitektur och testledning.

Third Base är ett konsultbolag som erbjuder specialistkompetens inom systemutveckling med extra tyngd på Java och mobilitet, systemarkitektur och testledning.

Third Base har närvaro inom flera branscher där den dominerande är detaljhandelsbranschen, med kunder som bland andra Ikea, Spotify, SEB och en stor amerikansk kund.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?