Annons

Awardit ser goda tillväxtmöjligheter

Awardit redovisar för årets tredje kvartal en omsättning på 62,0 miljoner kronor (67,4).

Det framgår av bolagets delårsrapport.

Rörelseresultatet uppgick till 5,8 miljoner kronor (5,9) och rörelsemarginalen var 9,3 procent (8,8). Ebita-resultatet var 7,7 miljoner (7,5).

Resultatet per aktie blev 0:65 kronor (0:70).

”Det är mycket glädjande att Awardit trots de stora utmaningar som uppstått i spåren av Covid-19 levererar ett förbättrat ebita-resultat under årets tre första kvartal, från 20,9 miljoner kronor till 22,9 miljoner kronor. Vi har klarat att växa vår affär utan statligt stöd och utan att permittera medarbetare”, skriver vd Henrik Olander i rapporten.

Henrik Olander noterar att bolaget under tredje kvartalet såg en något minskad omsättning, men ett förbättrat ebita-resultat, och bedömer att Awardit har goda möjligheter att fortsätta växa såväl organiskt som genom förvärv även under rådande marknadsläge.

”När vi sedan ser ett slut på pandemin har vi ett utmärkt slagläge för att ytterligare öka vår affär, med en rustad organisation som genom att tillsammans ha löst krisen på bästa sätt står starkare inför framtiden”, skriver Awardit-vd:n vidare.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?