Annons

Ascelia Pharma ökar förlusten i tredje kvartalet

Läkemedelsföretaget Ascelia Pharma redovisar ett nettoresultat för det tredje kvartalet 2019 på -12,8 miljoner kronor (-3,8). I det andra kvartalet 2019 var nettoresultatet -14,5 miljoner kronor.

Nettoomsättningen var alltjämt noll.

Kassaflödet från den löpande verksamheten var -20,1 miljoner kronor (-3,8).

Likvida medel inklusive kortfristiga placeringar uppgick till 205 miljoner kronor (51), eller jämfört med 225 miljoner kronor för ett kvartal sedan.

Ascelia Pharma har en fullt finansierad fas 3-studie med kontrastmedlet Mangoral som bolaget fortfarande planerar att inleda under 2019.

”Förberedelserna för fas 3-studien går enligt plan”, uppger Ascelia Pharma i delårsrapporten där bolaget även upprepar tidsplanen att slutresultaten väntas presenteras i slutet av år 2020 eller i början av 2021.

Studien är tidsmässigt relativt kort, noterar vd Magnus Corfitzen i delårsrapporten.

Samtidigt fortsätter förberedelserna för Ascelia Pharmas andra projekt, Oncoral, inför fas 2.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?