Annons

Archelon vände till förlust

Archelon, som handlas på NGM Nordic MTF, och är verksamt inom råvarusektorn, redovisar ett nettoresultat på -0,5 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2020 (0,3). Rörelseresultatet låg på -0,8 miljoner kronor (-0,7). 

Bolaget hade ingen nettoomsättning under perioden (0).

Archelons affärsidé är att starta råvarurelaterade projekt och vid gynnsamma förutsättningar bolagisera och lista dem på en marknadsplats. Archelon kan också genom direkta investeringar delta i redan existerande bolag inom verksamhetsområdet.

Archelons styrelse och ledning har identifierat ett antal projekt och bolag som kan bli föremål för investeringar eller direkta övertaganden, skriver bolaget i rapporten.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?