Apple drar ned på tillverkningen av Iphone X

Teknikjätten Apple ska ha dragit ned på produktionen av flaggskeppstelefonen Iphone X under det första kvartalet 2018, enligt analytiker från Credit Suisse som citeras i Business Insider. Enligt analytikern ska runt 19 miljoner enheter tillverkas under perioden januari till mars.

Redan i december förutspådde analytiker att efterfrågan på teknikjättens telefon skulle minska efter årsskiftet, enligt finanstidningen. Även tekniktidningen Digitimes vittnar om minskande produktion och hänvisar till källor i Apples leverantörskedjor.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?